Hape dyqanin tënd

 

Dyqan i thjeshtë
GRATIS / Muaj
10 Produkte
Artikuj në trend ✗
Dyqane në trend ✗
Produkte në balllinë 0
Artikuj të sponzorizuar 0
Panairi i Librit 2017 ✗
Super Dyqan
50 EURO / Vit
500 Produkte
Artikuj në trend ✓
Dyqane në trend ✗
Produkte në balllinë 1
Artikuj të sponzorizuar 1
Panairi i Librit 2017 ✗
Mega Dyqan
100 EURO / Vit
1000 Produkte
Artikuj në trend ✓
Dyqane në trend ✓
Produkte në balllinë 3
Artikuj të sponzorizuar 3
Panairi i Librit 2017 ✓
 • www.librariaislame.com ka bërë një nismë reformatore

  në epokën e librave digjital.

  Jetmir Maloku, Pronar dyçani
 • Librat islam në gjuhën shqipe tani kanë edhe

  adresën e tyre ideale në internet.

  Egzon Avdullahi, Pronar Dyçani
 • Jam shumë i kënaqur me shërbimet që i ofron

  librariaislame.com si dhe me performancën e shpejtë që ofron.

  Halim Kryeziu, Pronar Dyçani