Tre parimet dhe komentimi i tyre

10.00 5.00
Shtoje në shportë

·         Shpjegimi i tre parimeve bazë të Islamit

·         Parimi i dytë: Njohja e Fesë Islame me argumete

·         Parimi i tretë: Njohja e Pejgamberit tuaj

Vlerësimet

Nuk ka ende vlerësime.