Sëmundjet të cilat i shëron FARA E BEREQETIT (Fara e zezë) 1.* SHËRIMI I PROBLEMEVE TË ZEMRES: Merrni 1/2 lugë vaj të farës së zezë të përzier me ndonjë pije të nxehtë ,te pihet përditë në mëngjes kjo do të bëjë të zgjerohen venat dhe arteriet. Shmangni ushqimet me yndyrë 2-* PËR SHËRIMIN E KOKË […]